Far Cry 6
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • EERSTE RELEASEDATUM 18 februari 2021
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 5, Xbox Series X
  • GENRE First Person Shooter, Open-World
  • GAMELINER SCORE -

Far Cry 6 meerdere eindes en meer details onthuld

Er zijn nieuwe details van Far Cry 6 onthuld. Deze informatie kwam vrij via de pre-order store en een interview met Giancarlo Esposito.

Volgens Giancarlo Esposito, die de dictator Antan Castillo speelt, zijn er meerdere takes opgenomen voor verschillende eindes. Diverse einden in een Far Cry-game zijn niet ongebruikelijk, aangezien meerdere games in de serie gebruik maakten van meerdere slotakkoorden voor het verhaal. Hij geeft echter aan dat er dit keer een grote nadruk ligt op de speler zijn beslissingen en dat het wel degelijk impact heeft op de gebeurtenissen in Far Cry 6. Naast de verhaaldetails zien we ook via de pre-order stores dat er nieuwe skins beschikbaar zijn mocht je de deluxe edities aanschaffen. Dit zijn skins voor je personage, wapens, hebbedingetjes en voertuigen. Zelfs voor je nieuwe hond, met zijn kleine rolstoeltje. Bekijk hier de story trailer van Far Cry 6.

Het interview hierboven is niet de bron van het nieuwsbericht

Far Cry 6 is beschikbaar vanaf 18 februari voor de pc, Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Hypebeast

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?