Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content

Fall Guys

  • Ontwikkelaar Mediatonic
  • Eerste releasedatum 4 augustus 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4
  • Genre Party, Battle Royale
  • Gameliner score -

Fall Guys seizoen 3 krijgt winter thema

Mediatonic, ontwikkelaar van Fall Guys, heeft het thema voor het derde seizoen van de partygame aangekondigd. Middels een tweet is gedeeld dat Fall Guys wordt ondergedompeld in de winter.

Eerder vandaag werd een oproep gedaan aan driehonderd vrijwilligers van de community van Fall Guys om een puzzel op te lossen. De oplossing van die puzzel leek een eerste hint te zijn naar het derde seizoen van Fall Guys. Zojuist is de puzzel opgelost en daaruit kwam een afbeelding waarin te zien is dat het derde seizoen van Fall Guys een winter thema krijgt. Voor de koude dagen die eraan komen, heeft dit seizoen passend de naam "Fall Guys: Winter Knockout" ontvangen. Er is nog niet veel meer bekend over dit nieuwe seizoen, maar spelers kunnen in ieder geval skins die eruit zien als een sneeuwman en een pinguïn verwachten.

Fall Guys is te spelen op pc en PlayStation 4.

BRON Fall Guys

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?