Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content

Fall Guys

  • Ontwikkelaar Mediatonic
  • Eerste releasedatum 4 augustus 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4
  • Genre Party, Battle Royale
  • Gameliner score -

Fall Guys hint naar de aankondiging van seizoen drie

Fall Guys is de aankondiging van seizoen drie aan het teasen. De aankondiging lijkt dus dichterbij te zijn dan we dachten. De ontwikkelaar betrekt de fans van de game erbij door middel van een puzzel.

Een tweet van het officiële Twitter kanaal van Fall Guys suggereert dat de ontwikkelaar de aankondiging van seizoen drie van Fall Guys aan het plannen is. Fall Guys wil de community hierbij betrekken door 300 vrijwilligers te vragen die mee willen doen aan 'Operation: Jig Sawus'. Die vrijwilligers moeten het bericht retweeten, de pagina volgen en reageren op de post. Dan moeten ze hun berichten inbox bekijken. De vrijwilligers krijgen namelijk een raadsel toegestuurd van de ontwikkelaar. Dat raadsel zal op een of andere manier vrijgeven wat de verrassing is, als je het oplost. Op het Twitter kanaal van Mediatonic verscheen een soortgelijk bericht, maar dan wat cryptischer omschreven. De post bevat een afbeelding die je blijkbaar nodig hebt voor het oplossen van het raadsel. De afbeelding bevat pastel kleuren en wat onduidelijke vormen en lijkt een deel van een puzzel te zijn.

Het derde seizoen van Fall Guys gaat binnenkort aangekondigd worden.

BRON Gamesradar

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?