Fall Guys hint naar de aankondiging van seizoen drie

Geplaatst: 25 november 2020 14:04
Aangepast: 25 november 2020 14:15

Fall Guys is de aankondiging van seizoen drie aan het teasen. De aankondiging lijkt dus dichterbij te zijn dan we dachten. De ontwikkelaar betrekt de fans van de game erbij door middel van een puzzel.

Een tweet van het officiële Twitter kanaal van Fall Guys suggereert dat de ontwikkelaar de aankondiging van seizoen drie van Fall Guys aan het plannen is. Fall Guys wil de community hierbij betrekken door 300 vrijwilligers te vragen die mee willen doen aan 'Operation: Jig Sawus'. Die vrijwilligers moeten het bericht retweeten, de pagina volgen en reageren op de post. Dan moeten ze hun berichten inbox bekijken. De vrijwilligers krijgen namelijk een raadsel toegestuurd van de ontwikkelaar. Dat raadsel zal op een of andere manier vrijgeven wat de verrassing is, als je het oplost. Op het Twitter kanaal van Mediatonic verscheen een soortgelijk bericht, maar dan wat cryptischer omschreven. De post bevat een afbeelding die je blijkbaar nodig hebt voor het oplossen van het raadsel. De afbeelding bevat pastel kleuren en wat onduidelijke vormen en lijkt een deel van een puzzel te zijn.

Het derde seizoen van Fall Guys gaat binnenkort aangekondigd worden.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fall Guys

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

4 augustus 2020

Ontwikkelaar

Mediatonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord