Fall Guys

  • Ontwikkelaar Mediatonic
  • Eerste releasedatum 4 augustus 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Party, Battle Royale
  • Gameliner score -

Fall Guys komt ook naar de Xbox-consoles

Falls Guys komt ook naar de Xbox-consoles. Naast de release op de Nintendo Switch mag de partygame zich gaan opmaken voor een debuut op de console van Microsoft.

Fall Guys werd tijdens de Nintendo Direct aangekondigd voor de Nintendo Switch, maar dat is niet het enige nieuwe platform waar de Battle Royale-game op gaat debuteren. Eerder was er al een gerucht gaande dat Fall Guys naar Xbox Game Pass zou komen, maar dat is uiteindelijk ontkracht door Devolver Digital. In een korte video die gedeeld werd via Twitter zien we dat Fall Guys naar de Xbox-consoles komt in de zomer van dit jaar. Mediatonic geeft aan dat ze erg blij zijn hun nieuwe publiek te kunnen verwelkomen en dat ze nog wat spannende updates in de pijplijn hebben zitten.

Fall Guys is nu beschikbaar voor de pc en PlayStation 4. De partygame verschijnt deze zomer voor de Nintendo Switch en Xbox-consoles.

BRON Xbox Wire

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?