Fall Guys

  • Ontwikkelaar Mediatonic
  • Eerste releasedatum 4 augustus 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Party, Battle Royale
  • Gameliner score -

Gerucht: Fall Guys komt naar Xbox Game Pass

Fall Guys lijkt naar Xbox Game Pass te komen. Het officiële Instagram-account van Xbox Game Pass hint hier naar.

Wanneer en of Fall Guys naar Xbox Game Pass komt, is nog niet bevestigd. We hebben echter wel een flinke hint opgevangen. Het Instagram-account van Xbox Game Pass beantwoordde namelijk een vraag van een fan. Hij wilde graag Fall Guys op Xbox Game Pass zien en het officiële account antwoordde daar het volgende op. "It is coming": zegt het Xbox Game Pass-account. Nu is de vraag ook nog eens of dit geldt voor Xbox Game Pass pc of kan Fall Guys een debuut gaan maken op de Xbox One en Xbox Series? Voor nu zijn er nog geen concrete antwoorden, maar we verwachten wel dat dit verhaal een staartje gaat krijgen. Bekijk hier onze First Impression van Fall Guys season 3. Bekijk hier hoe je gratis kronen binnen vijf minuten kan scoren in Fall Guys!

Update 16:25 20-01-2021: Devolver Digital heeft aangegeven dat ze geen plannen hebben voor Fall Guys op Xbox Game Pass.

Wanneer Fall Guys officieel naar Xbox Game Pass komt, lees je het hier terug bij Gameliner!

BRON Xbox News

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?