Fall Guys heeft nu cross-play functionaliteit

Geplaatst:
Aangepast: 23 februari 2022 13:07

De mid-season update van Fall Guys is hier en brengt een aantal nieuwigheden met zich mee. Het belangrijkste dat de update toevoegt is de cross-play functionaliteit.

MediaTonic heeft de mid-season update voor Fall Guys gelanceerd. Deze update brengt een nieuwe gamemodus met zich mee; Sweet Thieves. Hierin worden twee teams gevormd, de dieven en de beschermers. De dieven moeten snoep zien te stelen, terwijl de beschermers alles in het werk moeten stellen om de dieven te vangen en in de gevangenis te gooien. Daarnaast zijn er een aantal fixes en verbeteringen aangebracht. Last but not least is er een cross-play functionaliteit toegevoegd. Zo kunnen pc- en PlayStation-gamers vanaf nu ook met elkaar spelen.

Het gaat Fall Guys nog steeds voor de wind en daarom is ontwikkelaar Mediatonic nog altijd druk met het ondersteunen van de kleurrijke game. In november werd al het inmiddels zesde seizoen van Fall Guys feestelijk afgetrapt. Tijdens het seizoen werden ook Bugsnax-outfits naar Fall Guys gebracht.

onbekend

Fall Guys is momenteel beschikbaar voor pc en PlayStation consoles. Een officiële releasedatum voor de Nintendo Switch en Xbox versies laten nog altijd op zicht wachten. Beiden staan wel gepland om nog dit jaar uit te worden gebracht.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fall Guys

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

4 augustus 2020

Ontwikkelaar

Mediatonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord