Trailer: Verkleed je als Bugsnax in Fall Guys

Geplaatst:

Binnenkort kun je je Fall Guys verkleden als een aantal personages uit Bugsnax. Dit heeft PlayStation in een nieuwe trailer bekendgemaakt.

De nieuwe outfits van Bugsnax die naar Fall Guys komen zijn om je vingers bij af te likken. Bij wijze van spreken dan. Zoals in de trailer te zien is passen de outfits erg goed bij Fall Guys en is het eigenlijk raar dat deze nog niet eerder naar de game zijn gekomen. Je kunt je verkleden als Filbo Fiddlepie of een Bunger Hat opzetten. Het is niet de eerste samenwerking die Fall Guys aan is gegaan en zal zeker niet de laatste zijn. Zo kwam eerder al Monkey Ball naar Fall Guys, kon je je verkleden als Kena: Bridge of Spirits en wist Fall Guys zelfs met Disney's Jungle Book samen te werken. Als je in het bezit bent van een Nintendo Switch of Xbox One dan laat Fall Guys voorlopig nog wel op zich wachten. Die versies zijn namelijk uitgesteld en het is niet bekend wanneer deze gaan verschijnen.

De Bugsnax zijn vanaf 8 januari al te vinden in Fall Guys.

Bron: PlayStation
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fall Guys

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

4 augustus 2020

Ontwikkelaar

Mediatonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord