Fairy Tail uitgesteld tot juni

Geplaatst:

Ontwikkelaar GUST Studio en uitgever KOEI TECMO hebben vandaag bekendgemaakt dat Fairy Tail met een aantal maanden wordt uitgesteld.

De fantasy-rpg Fairy Tail zou officieel eerst uitkomen op 19 maart 2020, maar via een persbericht hebben de ontwikkelaars laten weten meer tijd nodig te hebben. Producer Keisuke Kikuchi vertelt dat ze de effecten in de scenes en de game-balans willen verbeteren. Meer informatie over de vertraging en de verbeteringen die ze doorvoeren wordt in de komende maanden gedeeld. Fairy Tail is niet de eerste game in 2020 waar de ontwikkelaars meer tijd nodig hebben om de game te verbeteren. Grote titels zoals Cyberpunk 2077, Dying Light 2 en Marvel Avengers werden eerder al uitgesteld.

Fairy Tail komt uit op 25 juni 2020 voor de PlayStation 4, Nintendo Switch en pc.

Bron: KOEI TECMO

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fairy Tail

Series

-

Uitgever

KOEI TECMO Europe

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch

Releasewindow

31 juli 2020

Ontwikkelaar

GUST Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord