Dying Light 2 uitgesteld

Geplaatst: 20 januari 2020 21:50
Aangepast: 20 januari 2020 21:58

Veel games gingen al voor, maar ontwikkelaar Techland heeft vandaag bekendgemaakt dat ook Dying Light 2 de oorspronkelijke releasewindow van de lente dit jaar niet gaat halen.

Een aantal grote games zijn de afgelopen tijd al uitgesteld. Cyberpunk 2077, Final Fantasy VII en Iron Man VR gaan allemaal hun geplande releasedatum niet halen een ook op Dying Light 2 moeten we toch langer wachten dan we hadden gehoopt. Dit nieuws werd bekendgemaakt via een tweet van de ontwikkelaar, waarin ze in een officiële verklaring aangeven dat we niet binnen afzienbare tijd met de game aan de slag kunnen. Net zoals alle andere ontwikkelaars gooit Techland het op de kwaliteit die het wil leveren en dat een release in de lente daardoor te krap is.

Wanneer we de game dan wel mogelijk verwachten werd er niet bij vermeld. De tijd zal het leren.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dying Light 2

Series

Dying Light

Uitgever

Techland

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 februari 2022

Ontwikkelaar

Techland

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord