eSports: Wereldkampioenschap League of Legends gaat door

Geplaatst: 1 augustus 2020 16:00
Aangepast: 1 augustus 2020 16:29

Riot Games heeft belangrijk nieuws naar buiten gebracht. Tot op heden was het nog onzeker of het wereldkampioenschap League of Legends door zou gaan, maar nu weten we het definitieve antwoord.

Het wereldkampioenschap League of Legends speelt zich altijd af tussen september en november. Met de Coronacrisis en China die alle evenementen annuleert, was de toekomst even onzeker. Vandaag heeft Riot Games laten weten dat het wereldkampioenschap gewoon gehouden wordt in China. Om iedereen zo goed mogelijk te beschermen is er wel voor gekozen om het gehele wereldkampioenschap in de stad Shanghai te houden. Hierdoor wordt het grootste toernooi van League of Legends volgend jaar weer in China gehouden en is Noord-Amerika in 2022 aan de beurt. In de video beloven ze niet alleen het tiende wereldkampioenschap in stijl te vieren, maar ook te voldoen aan de verwachtingen van de fans.

Het wereldkampioenschap League of Legends is het grootste toernooi van de esport. Niet alleen spelers, maar ook fans kijken hier elk jaar weer naar uit. Het gaat niet alleen om de wedstrijden en de beste teams van de wereld, maar ook de ceremonie aan het begin van de finale en het speciale nummer dat altijd aangekondigd wordt tijdens het kampioenschap.

Het wereldkampioenschap League of Legends vindt dit jaar plaats in Shanghai en loopt van 25 september tot en met 31 oktober.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord