Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content
League of Legends
  • ONTWIKKELAAR Riot Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 29 oktober 2009
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE MOBA
  • GAMELINER SCORE -

eSports: Wereldkampioenschap League of Legends gaat door

Riot Games heeft belangrijk nieuws naar buiten gebracht. Tot op heden was het nog onzeker of het wereldkampioenschap League of Legends door zou gaan, maar nu weten we het definitieve antwoord.

Het wereldkampioenschap League of Legends speelt zich altijd af tussen september en november. Met de Coronacrisis en China die alle evenementen annuleert, was de toekomst even onzeker. Vandaag heeft Riot Games laten weten dat het wereldkampioenschap gewoon gehouden wordt in China. Om iedereen zo goed mogelijk te beschermen is er wel voor gekozen om het gehele wereldkampioenschap in de stad Shanghai te houden. Hierdoor wordt het grootste toernooi van League of Legends volgend jaar weer in China gehouden en is Noord-Amerika in 2022 aan de beurt. In de video beloven ze niet alleen het tiende wereldkampioenschap in stijl te vieren, maar ook te voldoen aan de verwachtingen van de fans.

Het wereldkampioenschap League of Legends is het grootste toernooi van de esport. Niet alleen spelers, maar ook fans kijken hier elk jaar weer naar uit. Het gaat niet alleen om de wedstrijden en de beste teams van de wereld, maar ook de ceremonie aan het begin van de finale en het speciale nummer dat altijd aangekondigd wordt tijdens het kampioenschap.

Het wereldkampioenschap League of Legends vindt dit jaar plaats in Shanghai en loopt van 25 september tot en met 31 oktober.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?