Check hier alle E3 2021-content

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 1 december 2015
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

eSports: Six Invitational 2021 gewonnen door Ninjas in Pyjamas

Zondagavond kwam het belangrijkste toernooi van de Rainbow Six Siege esport-scene ten einde. De Six Invitational 2021, ook wel het wereldkampioenschap genoemd, werd gewonnen door het team Ninjas in Pyjamas.

De laatste paar dagen streden negentien teams uit verschillende regio's tegen elkaar in de Six Invitational, dat gezien wordt als het wereldkampioenschap voor Rainbow Six Siege. Er waren flink wat Braziliaanse teams aanwezig wat ervoor zorgde dat er uiteindelijk drie Braziliaanse teams in de halve finale stonden. De twee teams die het vervolgens tegen elkaar op moesten nemen in de finale waren Team Liquid en Ninjas in Pyjamas. Beide teams hebben een compleet Braziliaans team, ondanks dat Team Liquid een Nederlandse organisatie is. Omdat NIP via de Upper Bracket in de finale terecht kwam, kregen zij al een 1-0 voorsprong. Dit zorgde echter niet voor een dominante overwinning, want Team Liquid wist map twee en drie te winnen. Een vijfde game moest dan ook gespeeld worden, die uiteindelijk door NIP met 7-2 werd gewonnen. Het is de eerste keer dat een Braziliaans team de trofee van Six Invitational in ontvangst mag nemen. Vorig jaar moest NIP namelijk genoegen nemen met een tweede plek.

Dit weekend was niet alleen de finale van de Six Invitational, maar kwam ook het League of Legends toernooi Mid Season Invitational 2021 ten einde.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?