eSports: Spacestation Gaming wint Six Invitational 2020

Geplaatst:

Dit weekend vonden de finales van de Six Invitational 2020 plaats, het wereldkampioenschap van Rainbow Six Siege. Het team Spacestation Gaming ging er uiteindelijk met de prijs vandoor.

Spacestation Gaming begon de Six Invitational in groep B en versloeg uiteindelijk TSM in de Upper Bracket waardoor ze een plaats in de finale wisten te bemachtigen. Hun tegenstander Ninjas in Pyjamas won de Lower Bracket van BDS Esport en stond hierdoor in de finale direct met 1-0 achter. Ninjas in Pyjamas lieten zich hierdoor niet ontmoedigen en maakte er al gauw 1-1 van door de eerste game te winnen. Na een spannende finale won Spacestation Gaming het wereldkampioenschap met 3-2 en konden ze de trofee als team omhooghouden.

Tijdens de Rainbow Six Invitational werd ook direct het vijfde jaar van de game bekendgemaakt met het nieuws dat de game opnieuw uitkomt voor de nieuwe generatie.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Series

Tom Clancy's Rainbow Six

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 december 2015

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord