Tom Clancy's Rainbow Six Siege

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 1 december 2015
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First Person Shooter
  • Gameliner score

eSports: Spacestation Gaming wint Six Invitational 2020

Dit weekend vonden de finales van de Six Invitational 2020 plaats, het wereldkampioenschap van Rainbow Six Siege. Het team Spacestation Gaming ging er uiteindelijk met de prijs vandoor.

Spacestation Gaming begon de Six Invitational in groep B en versloeg uiteindelijk TSM in de Upper Bracket waardoor ze een plaats in de finale wisten te bemachtigen. Hun tegenstander Ninjas in Pyjamas won de Lower Bracket van BDS Esport en stond hierdoor in de finale direct met 1-0 achter. Ninjas in Pyjamas lieten zich hierdoor niet ontmoedigen en maakte er al gauw 1-1 van door de eerste game te winnen. Na een spannende finale won Spacestation Gaming het wereldkampioenschap met 3-2 en konden ze de trofee als team omhooghouden.

Tijdens de Rainbow Six Invitational werd ook direct het vijfde jaar van de game bekendgemaakt met het nieuws dat de game opnieuw uitkomt voor de nieuwe generatie.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?