eSports: Rogue gaat naar het wereldkampioenschap League of Legends

Geplaatst:

Gisteravond heeft het Europese team Rogue zich weten te kwalificeren voor het wereldkampioenschap League of Legends. Hiermee is Rogue het eerste team dat een plek weet te bemachtigen.

Het reguliere seizoen van de LEC is tot een einde gekomen en binnenkort beginnen de play-offs, waar alleen de eerste zes teams toegang tot hebben. Dit keer gaan de play-offs niet alleen om de felbegeerde Summer Split titel en trofee, maar gaan de teams in de top vier direct naar het wereldkampioenschap. Rogue hoeft zich totaal geen zorgen meer te maken, doordat ze dit weekend eindigde met twee gewonnen games wisten ze de eerste plek te bemachtigen. Door het format van de play-offs is het voor Rogue niet mogelijk om lager dan plek vier te eindigen, waardoor ze automatisch naar het wereldkampioenschap gaan.

De komende weken worden niet alleen de drie plekken van Europa gevuld, maar ook de plekken van Noord-Amerika, China en Korea.

Op 5 en 6 september vinden de halve finale en finale plaats van de LEC.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord