eSports: Koreaanse League of Legends kampioenschap stilgelegd door Coronavirus

Geplaatst: 3 maart 2020 14:00

Een aantal weken terug werd het Chinese kampioenschap geannuleerd door de uitbraak van het Coronavirus. Door de vele besmettingen in Zuid-Korea wordt het Koreaanse League of Legends kampioenschap stilgelegd.

Terwijl het Chinese Kampioenschap op 9 maart weer van start gaat via het online-model, waar de teams op hun eigen hoofdkantoren de games spelen, wordt het Koreaanse kampioenschap stilgelegd. Op het moment kent Zuid-Korea veel besmettingen en loopt het dodental door het Coronavirus op. Hierdoor is er besloten om het kampioenschap voor onbepaalde tijd stil te leggen. De eerste ronde van het kampioenschap komt op 6 maart ten einde, waardoor alleen de tweede ronde niet wordt gespeeld. Om het Coronavirus te bestrijden en de zieke mensen te helpen heeft het team DragonX en hun midlaner Chovy besloten om geld te doneren aan de grootste gezondheidsorganisatie van Korea.

Doordat nu ook Korea stopt met het kampioenschap is de vraag of MSI dit jaar nog wel volledig doorgaat. Riot Games heeft de details nog niet vrijgegeven, omdat de plannen veranderd moesten worden. Hetzelfde geldt voor het wereldkampioenschap dat in november gehouden wordt in China.

Bron: Daily esport

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord