League of Legends

  • Ontwikkelaar Riot Games
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2009
  • Platformen Pc
  • Genre MOBA
  • Gameliner score -

Chinese League of Legends competities uitgesteld door Coronavirus

Slecht nieuws voor de League of Legends fans in China. De competities daar zijn uitgesteld door het Coronavirus.

China's League of Legends Pro League en League of Legends Development League hebben door de uitbraak vertraging opgelopen en zullen daarom voorlopig niet verder kunnen met de gebruikelijke activiteiten. Fans van de competitieve serie in LoL zijn bezorgd, aangezien de volgende wereldkampioenschappen in China worden gehouden. Eerder deze maand begon alweer het 10e seizoen van de populaire MOBA game. Check hier alles wat je moet weten over de diverse competitieve teams in de Pro League.

League of Legends is nu beschikbaar op de pc.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?