Embracer Group sterk gegroeid afgelopen kwartaal

Embracer Group is sterk gegroeid in het afgelopen kwartaal. Game studio's die onder de Embracer Group vallen zijn onder andere THQ Nordic, Deep Silver, Coffee Stain en Amplifier Games invest.

De aangesloten game studio's beschikken over enorm veel getalenteerde werknemers. Binnen de Embracer Group vallen op dit moment zo'n 1.250 ervaren en getalenteerde medewerkers. De groep is vooral groter geworden op het gebied van gratis te spelen games in Oost Europa. Embracer heeft er in de afgelopen jaren vijf locaties bij gekregen. Elke locatie heeft een eigen doelstelling meegekregen om de cijfers van de groep hoog te houden. De Embracer Group huisvest momenteel 58 studio's en bij elkaar opgeteld 5.700 medewerkers uit 45 verschillende landen. Embracer heeft er 767 ontwikkelaars bij gekregen, dat staat gelijk aan een groei van dertig procent. Het totaal aantal ontwikkelaars binnen de groep staat nu op 3.318. In augustus kocht Embracer Group onder andere de game studio achter de Metro-serie, 4K Games.

Embracer Group games

Het kwartaalrapport van de Embracer Group werd op 18 november gepubliceerd.

BRON Embracer Group

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?