Embracer Group sterk gegroeid afgelopen kwartaal

Geplaatst:
Aangepast: 20 november 2020 14:24

Embracer Group is sterk gegroeid in het afgelopen kwartaal. Game studio's die onder de Embracer Group vallen zijn onder andere THQ Nordic, Deep Silver, Coffee Stain en Amplifier Games invest.

De aangesloten game studio's beschikken over enorm veel getalenteerde werknemers. Binnen de Embracer Group vallen op dit moment zo'n 1.250 ervaren en getalenteerde medewerkers. De groep is vooral groter geworden op het gebied van gratis te spelen games in Oost Europa. Embracer heeft er in de afgelopen jaren vijf locaties bij gekregen. Elke locatie heeft een eigen doelstelling meegekregen om de cijfers van de groep hoog te houden. De Embracer Group huisvest momenteel 58 studio's en bij elkaar opgeteld 5.700 medewerkers uit 45 verschillende landen. Embracer heeft er 767 ontwikkelaars bij gekregen, dat staat gelijk aan een groei van dertig procent. Het totaal aantal ontwikkelaars binnen de groep staat nu op 3.318. In augustus kocht Embracer Group onder andere de game studio achter de Metro-serie, 4K Games.

Het kwartaalrapport van de Embracer Group werd op 18 november gepubliceerd.

Bron: Embracer Group

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord