Embracer Group koopt ontwikkelaar Metro serie

Geplaatst:
Aangepast: 13 augustus 2020 14:44

Embracer Group, het moederbedrijf van THQ Nordic, heeft 4A Games overgekocht, de ontwikkelaar van de Metro games. Dat betekent gelukkig niet dat er geen kans meer is op nieuwe Metro gams.

Naast het nieuws van de overname, kwamen er ook een hoop teasers online voor nieuwe projecten van beide studios. Metro studio 4A games werkt aan een 'gloednieuwe AAA IP die gelijk staat aan de tientallen jaren van ervaring die het team heeft opgedaan tijdens het ontwikkelen van de Metro games'. Daarbij hebben 4A games en Saber Interactive hun koppen bij elkaar gestoken voor een nieuwe game die ook een multiplayer krijgt. Ondanks de overname geven 4A games en Deep Silver aan dat ze 'doorgaan met het verkennen van de mogelijkheden voor de Metro franchise'. Alleen dan nu samen met Embracer Group en Saber Interactive. 'Embracer Group en Saber Interactive zijn de perfecte partners voor 4A games en onze volgende fase', zegt Dean Sharpe, CEO van 4A Games. 'Samen gaan we door met de Metro franchise en gaan we focussen op het brengen van een multiplayer ervaring naar onze fanbase'. Het lijkt er dus op dat we zelfs een Metro met multiplayer kunnen verwachten.

onbekend

4A games en Saber Interactive zijn momenteel bezig met hun nieuwe project. We horen hier vast snel meer over.

Bron: PCgamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord