Dynasty Warriors 9: Empires

  • Ontwikkelaar Koei Tecmo Games
  • Eerste releasedatum Q1 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Hack and Slash
  • Gameliner score -

Dynasty Warriors 9: Empires uitgesteld

KOEI TECMO kan de beoogde releasedatum van begin 2021 voor Dynasty Warriors 9: Empires niet nakomen. De game is uitgesteld naar een later moment.

In september van het afgelopen jaar werd Dynasty Warriors 9: Empires aangekondigd. Toen ging uitgever KOEI TECMO nog uit van een release in begin 2021. Helaas is dat van de baan, want in een bericht op Twitter laat KOEI TECMO weten dat het team van Omega Force toch langer de tijd nodig heeft om aan de game te werken. Een tegenvaller voor de mensen die er op zitten te wachten, maar vandaag de dag lijkt het meer regel dan uitzondering dat releasedatums worden verschoven. Zolang het de kwaliteit van de game maar ten goede komt, kan het natuurlijk nooit een verkeerde keuze zijn.

Wanneer Dynasty Warriors 9: Empires dan wel uit gaat komen is op dit moment niet bekend, maar KOEI TECMO gaat voor nu nog wel uit van een release in 2021 voor pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

BRON KOEI TECMO

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?