Trailer: Dynasty Warriors 9: Empires aangekondigd

Geplaatst: 27 september 2020 15:50

De Dynasty Warriors-franchise krijgt een nieuw deel erbij. Dynasty Warriors 9: Empires is de volgende game in de hack 'n slash serie.

Dynasty Warriors 9: Empires voegt een strategische waard aan de reguliere actie formule. Zo kunnen spelers politieke beslissingen maken die invloed gaan hebben op de koers van de oorlog. Het is uiteindelijk het doel om China te veroveren. De actie hoort hier natuurlijk ook nog bij en daar worden nieuwe elementen in gebracht. De beschrijving van de trailer geeft vooral aan dat "Siege Battles" een grote rol gaan spelen in Dynasty Warriors 9: Empires.

Dynasty Warriors 9: Empires is beschikbaar in vroeg 2021 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Bron: KOEI TECHMO
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dynasty Warriors 9: Empires

Series

-

Uitgever

KOEI TECMO Europe

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

15 februari 2022

Ontwikkelaar

KOEI TECMO GAMES

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord