Downloadnieuws: Xbox Games With Gold van maart onthuld

Microsoft heeft de Xbox Games With Gold voor de maand maart onthuld. Komende maand kun je met je Xbox Gold abonnement weer een viertal games binnenhalen.

Vanaf 1 maart kun je Warface: Breakout voor de Xbox One en Metal Slug 3 voor de Xbox 360 aan je library toevoegen. Ruim twee weken later voegen Vicious Attack Llama Apocalypse en Port Royale 3 voor respectievelijk de Xbox One en Xbox 360 zich daarbij. Dit betekent ook dat je nog maar beperkt de tijd hebt om de Xbox Games With Gold-games van januari kunt downloaden. Mocht je dat nog niet hebben gedaan, dan is het raadzaam dat dus nog zeker even te doen, aangezien het aanbod deze maand niet slecht was. Mocht je niet alle games voor de maand maart kennen, dan kun je hieronder een impressie zien van de games die worden aangeboden.

Warface: Breakout en Metal Slug 3 zijn beschikbaar vanaf 1 maart. Vicious Attack Llama Apocalypse en Port Royale 3 volgen dat voorbeeld op 16 maart.

BRON Xbox Wire

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?