Downloadnieuws: Xbox Games With Gold van februari zijn bekend

Microsoft heeft de Xbox Games With Gold voor de maand februari onthuld. Ook komende maand staan er weer een aantal toffe titels op de planning.

De Games With Gold van Xbox zijn steeds meer op de goede weg. Een behoorlijke periode werd er veel geklaagd over het aanbod van Games With Gold, maar deze maand en volgende maand zijn de games die worden aangeboden zeker niet slecht. In februari kun je namelijk gratis de games Gears 5, Resident Evil, Dandara, Lost Planet 2 en de klassieke Xbox-titel Indiana Jones and the Emperor's Tomb binnenhalen. Je moet ook zeker niet vergeten de games van deze maand te downloaden voordat ze verdwijnen, want de Xbox Games With Gold van januari zijn ook zeker de moeite waard.

Xbox Games With Gold februari2

Gears 5, Resident Evil en Indiana Jones and the Emperor's Tomb zijn vanaf 1 februari gratis te downloaden voor de gamers met een Xbox Gold-abonnement. Dandara en Indiana Jones and the Emperor's Tomb volgen vanaf 16 februari.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?