Downloadnieuws: Xbox Games With Gold van februari zijn bekend

Geplaatst: 23 januari 2021 01:20
Aangepast: 23 januari 2021 01:37

Microsoft heeft de Xbox Games With Gold voor de maand februari onthuld. Ook komende maand staan er weer een aantal toffe titels op de planning.

De Games With Gold van Xbox zijn steeds meer op de goede weg. Een behoorlijke periode werd er veel geklaagd over het aanbod van Games With Gold, maar deze maand en volgende maand zijn de games die worden aangeboden zeker niet slecht. In februari kun je namelijk gratis de games Gears 5, Resident Evil, Dandara, Lost Planet 2 en de klassieke Xbox-titel Indiana Jones and the Emperor's Tomb binnenhalen. Je moet ook zeker niet vergeten de games van deze maand te downloaden voordat ze verdwijnen, want de Xbox Games With Gold van januari zijn ook zeker de moeite waard.

onbekend

Gears 5, Resident Evil en Indiana Jones and the Emperor's Tomb zijn vanaf 1 februari gratis te downloaden voor de gamers met een Xbox Gold-abonnement. Dandara en Indiana Jones and the Emperor's Tomb volgen vanaf 16 februari.

Bron: True Achievements
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord