Downloadnieuws: Xbox Games With Gold van januari onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 22 december 2020 21:57

De Xbox Games With Gold van januari zijn bekendgemaakt. Vanaf volgende maand kunnen Xbox Live Gold- en Xbox Game Pass-leden aan de slag met vier diverse games.

Voor de maand januari staan er weer vier downloadbare titels klaar. Om te beginnen kun je aan de slag met Little Nightmares. In deze platformer horrorgame kruip je in de huid van Six om vervolgens The Maw te overleven die vol zit met corrupte zielen en jou op het oog hebben als hun volgende maaltijd. Krijg je maar niet genoeg van horrorgames? Dead Rising is de volgende downloadbare titel waarbij je 72 uur de tijd krijgt om het op te nemen tegen zombiehordes in een winkelcentrum. Houd je eigenlijk niet zo van horrorgames? Er staan nog twee andere titels te wachten, waaronder het klassieke vechtspel The King of Fighters XIII en Breakdown, waarbij je probeert te ontsnappen uit een gebouw met behulp van superkrachten. Vergeet ook niet om de Xbox Games With Gold van december te downloaden.

Little Nightmares is de gehele maand gratis te downloaden. Dead Rising is beschikbaar van16 januari tot 15 februari. The King of Fighters XIII is beschikbaar van 1 januari tot 15 januari en Breakdown is beschikbaar vanaf 16 januari tot 31 januari. Alle titels zijn beschikbaar voor Xbox One en Xbox Series X/S. De twee laatstgenoemde titels zijn ook beschikbaar voor Xbox 360.

Bron: Microsoft
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord