Downloadnieuws: Xbox Games With Gold van december onthuld

De Xbox Games With Gold van december zijn onthuld. Volgende maand kunnen we weer aan de slag met vier nieuwe games.

De Xbox Games With Gold van november zijn nog niet de deur uit, maar je kunt je alvast klaarmaken voor de vier games die je volgende maand kunt gaan spelen. Microsoft heeft namelijk de Games With Gold line-up van december bekendgemaakt. Volgende maand kun je aan de slag met twee action adventure Xbox One-titels, namelijk The Raven Remastered en Bleed 2. Daarnaast kun je ook aan de slag met twee Xbox 360-games. Volgende maand zijn dat Saints Row: Gat Out of Hell en Tim Schafer's avonturengame Stacking.

The Raven Remastered is de hele maand december beschikbaar via Xbox Games With Gold. Saints Row: Gat Out of Hell en Stacking zijn respectievelijk de eerste en tweede helft van december beschikbaar en Bleed 2 is beschikbaar van 16 december tot 15 januari.

BRON Microsoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?