Downloadnieuws: De Xbox Games with Gold van november zijn onthuld

Geplaatst: 29 oktober 2020 16:56

De Xbox Games with Gold van november zijn bekendgemaakt. Xbox-spelers kunnen vanaf november onder andere Aragami: Shadow Edition en Full Spectrum Warrior spelen.

Totdat november arriveert kunnen Xbox Live Gold-leden nog aan de slag met Slayaway Camp, Maid of Sker, Sphinx and the Cursed Mummy en Costume Camp. Daarna heeft Microsoft aangekondigd dat de line-up voor de Xbox Games with Gold van november bestaat uit Aragami: Shadow Edition, Full Spectrum Warrior, Swimsanity! en Lego Indiana Jones. In Aragami: Shadow Edition ga je op een duister avontuur als sluipmoordenaar met een overvloed aan bloed en geheimen. Swimsanity! laat je onderwater met verschillende wapens en powerups tegen of met andere spelers strijden. Full Spectrum Warrior is een klassieke Xbox-titel waarbij je terechtkomt in een realistische oorlog simulator. Als laatste kan je in Lego Indiana Jones op pad gaan om de avonturen te beleven die ook voorbijkomen in de beroemde Indiana Jones-films.

Aragami: Shadow Edition is beschikbaar vanaf 1 november tot 30 november, Swimsanity! is te spelen van 16 november tot 15 december, Full Spectrum Warrior is speelbaar van 1 november tot 15 november en Lego Indiana Jones is beschikbaar van 16 november 16 tot 30 november.

Bron: Xbox
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord