Downloadnieuws: De Xbox Games with Gold van november zijn onthuld

De Xbox Games with Gold van november zijn bekendgemaakt. Xbox-spelers kunnen vanaf november onder andere Aragami: Shadow Edition en Full Spectrum Warrior spelen.

Totdat november arriveert kunnen Xbox Live Gold-leden nog aan de slag met Slayaway Camp, Maid of Sker, Sphinx and the Cursed Mummy en Costume Camp. Daarna heeft Microsoft aangekondigd dat de line-up voor de Xbox Games with Gold van november bestaat uit Aragami: Shadow Edition, Full Spectrum Warrior, Swimsanity! en Lego Indiana Jones. In Aragami: Shadow Edition ga je op een duister avontuur als sluipmoordenaar met een overvloed aan bloed en geheimen. Swimsanity! laat je onderwater met verschillende wapens en powerups tegen of met andere spelers strijden. Full Spectrum Warrior is een klassieke Xbox-titel waarbij je terechtkomt in een realistische oorlog simulator. Als laatste kan je in Lego Indiana Jones op pad gaan om de avonturen te beleven die ook voorbijkomen in de beroemde Indiana Jones-films.

Aragami: Shadow Edition is beschikbaar vanaf 1 november tot 30 november, Swimsanity! is te spelen van 16 november tot 15 december, Full Spectrum Warrior is speelbaar van 1 november tot 15 november en Lego Indiana Jones is beschikbaar van 16 november 16 tot 30 november.

BRON Xbox

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?