Downloadnieuws: Xbox Game Pass en Games with Gold oktober line-up bekend

De volgende games voor Xbox Game Pass en Games with Gold zijn bekendgemaakt door Microsoft. Grote knallers zoals DOOM Eternal en Forza Motorsport 7 zijn van de partij.

Bij Xbox Game Pass zien we de grootste titels. DOOM Eternal komt naar de service toe, maar de pc-versie moet nog iets langer op zich laten wachten. Forza Motorsport 7 wordt toegevoegd, net zoals Brütal Legend. Beide games zijn van Xbox haar eigen studio's (Turn 10 en Double Fine). De pc-versie van Drake Hollow is ook aanwezig en we sluiten af met de indie-titel Ikenfell.

De Games with Gold straalt iets minder sterrenkracht uit, maar weet toch ook wat interessante titels neer te zetten. De hoofdattractie dit keer is Maid of Sker, de horrorgame gebaseerd op de folklore van Wales. Check hier de review. Costume Quest en Slayaway Camp zorgen voor de Halloween-stemming deze oktober. De lijst wordt afgesloten met een originele Xbox-game, namelijk Sphinx and the Cursed Mummy.

Deze games zijn allemaal beschikbaar in de maand oktober.

BRON Xbox

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?