Downloadnieuws: Xbox Game Pass voegt wederom flinke selectie toe

Geplaatst:

Xbox Game Pass blijft maar groeien en ook dit keer zijn er een aantal grote games toegevoegd aan de bibliotheek van de service van Microsoft.

We beginnen onze waslijst met het bevestigen van het gerucht rondom Control. De avonturengame van Remedy wordt toegevoegd aan de service voor de console. DOOM Eternal is uiteraard ook van de partij, zoals we eerder beschreven hadden. De RPG Greedfall is nu beschikbaar voor de console en pc-versie van Game Pass, net zoals Yooka Laylee and the Impossible Lair. De spin-off game van Superhot, Mind Control Delete, is aanwezig en de racingsim Assetto Corsa maakt ook het debuut op Xbox Game Pass. Verder zien we indietitels zoals Call of the Sea, Slime Rancher, Gang Beasts, VA-11 HALL-A en Haven verschijnen. Een titel waarvan we wisten dat hij in december ging uitkomen voor Game Pass is natuurlijk Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition. Helaas met zoveel titels moeten we ook afscheid gaan nemen van enkelen. PES 2020, Pathologic 2, Untitled Goose Game en meer verdwijnen rond het midden van de maand december. Voor de volledige lijst check de link in de bronvermelding. Xbox Wire meldt als afsluiter dat ze ons gaan zien tijdens The Game Awards. Een leuke teaser om de waslijst mee af te sluiten.

Al deze games zijn te downloaden op verschillende data in de maand december.

Bron: Xbox Wire
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord