Control

  • Ontwikkelaar Remedy
  • Eerste releasedatum 27 augustus 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Gerucht: Control komt naar Xbox Game Pass

Dankzij een nieuwe teaser via Xbox Game Pass, kunnen we wellicht Control binnenkort spelen via de service. Het Twitter-kanaal dropt namelijk een flinke hint.

Dankzij Melissa McGamepass weten we dat er een grote kans bestaat dat Control in december aan de service van Microsoft wordt toegevoegd. Ze spreken over een "sinister rood light". In Control wil het rode light zeggen dat de Hiss in de buurt is, de paranormale antagonist van de avonturengame. Verder wordt er gemeld dat EA Play in december ook via pc beschikbaar wordt. Bekijk hier de review van Control.

Control is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. Een next gen versie is in de maak, net zoals een Nintendo Switch uitgave.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?