Gerucht: Control komt naar Xbox Game Pass

Geplaatst: 30 november 2020 17:55
Aangepast: 30 november 2020 17:56

Dankzij een nieuwe teaser via Xbox Game Pass, kunnen we wellicht Control binnenkort spelen via de service. Het Twitter-kanaal dropt namelijk een flinke hint.

Dankzij Melissa McGamepass weten we dat er een grote kans bestaat dat Control in december aan de service van Microsoft wordt toegevoegd. Ze spreken over een "sinister rood light". In Control wil het rode light zeggen dat de Hiss in de buurt is, de paranormale antagonist van de avonturengame. Verder wordt er gemeld dat EA Play in december ook via pc beschikbaar wordt. Bekijk hier de review van Control.

Control is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. Een next gen versie is in de maak, net zoals een Nintendo Switch uitgave.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Control

Series

-

Uitgever

505 Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

27 augustus 2019

Ontwikkelaar

Remedy

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord