Downloadnieuws: Xbox Game Pass voegt Journey to the Savage Planet en meer toe

Xbox Game Pass krijgt wat nieuwe titels. Dit is wat je kan verwachten van de service die Microsoft maar blijft updaten.

Journey to the Savage Planet leidt de line-up. Een game met flink wat humor en een absurde wereld. Lees hier de review van Journey to the Savage Planet. Verder komt Football Manager 2020 komt naar de pc-versie. Ook daar hebben we een uitgebreide review van. De game van Stranger Things komt naar de pc-versie, samen met Mistover. Alvastia Chronicles komt naar beide platformen.

De games zijn binnenkort beschikbaar voor de pc en Xbox One.

BRON Inside Xbox

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?