Wargame: Red Dragon

  • Ontwikkelaar Eugen Systems
  • Eerste releasedatum 12 april 2014
  • Platformen Pc
  • Genre Actie, Strategie
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: Wargame: Red Dragon tijdelijk gratis via Epic Games

RTS-fans opgelet, want Wargame: Red Dragon is tijdelijk gratis beschikbaar via de Epic Games-store. Dat laat de Epic Games weten middels een tweet.

Het is weer donderdag en dat betekent tegenwoordig maar één ding: de volgende gratis game in de Epic Games-store staat klaar voor geïnteresseerden. Deze week worden RTS-fans in de watten gelegd met Wargame: Red Dragon. In deze chaotische game ben je als speler verwikkeld in een grootschalig conflict, waar westerse troepen de communistische troepen te lijf gaan. Het is al weken prijsschieten in de Epic Games-store, want de trend van 'gratis' games zet zich nog altijd door. Vorige week konden spelers tijdelijk met Sunless Sea aan de slag.

Wargame: Red Dragon is tot 11 maart 17:00 gratis verkrijgbaar via de Epic Games Store.

BRON Twitter

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?