Downloadnieuws: Wargame: Red Dragon tijdelijk gratis via Epic Games

Geplaatst: 4 maart 2021 21:44
Aangepast: 4 maart 2021 21:51

RTS-fans opgelet, want Wargame: Red Dragon is tijdelijk gratis beschikbaar via de Epic Games-store. Dat laat de Epic Games weten middels een tweet.

Het is weer donderdag en dat betekent tegenwoordig maar één ding: de volgende gratis game in de Epic Games-store staat klaar voor geïnteresseerden. Deze week worden RTS-fans in de watten gelegd met Wargame: Red Dragon. In deze chaotische game ben je als speler verwikkeld in een grootschalig conflict, waar westerse troepen de communistische troepen te lijf gaan. Het is al weken prijsschieten in de Epic Games-store, want de trend van 'gratis' games zet zich nog altijd door. Vorige week konden spelers tijdelijk met Sunless Sea aan de slag.

Wargame: Red Dragon is tot 11 maart 17:00 gratis verkrijgbaar via de Epic Games Store.

Bron: Twitter

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Wargame: Red Dragon

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

12 april 2014

Ontwikkelaar

Eugen Systems

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord