Sunless Sea

  • Ontwikkelaar Failbetter Games
  • Eerste releasedatum 6 februari 2015
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch
  • Genre Survival, Roguelike
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: Sunless Sea tijdelijk gratis in Epic Games Store

Epic Games heeft de nieuwe gratis game van de week aangekondigd. Deze keer is de survivalgame Sunless Sea tijdelijk gratis in de Epic Games Store.

Het einde van de middag van de donderdag is aangebroken, dus er is een nieuwe gratis game beschikbaar in de Epic Games Store. Rage 2 en Absolute Drift: Zen Edition die tijdelijk een week lang gratis waren, worden afgewisseld door de survivalgame Sunless Sea van ontwikkelaar en uitgever Failbetter Games. Sunless Sea vindt plaats in de Victoriaans Gothische onderwereld genaamd Fallen London. In deze survivalgame moet je je schip uitkiezen, je kapitein benoemen en de Unterzee bevaren. De map van Sunless Sea verandert elke keer wanneer je speelt en ieder bemanningslid heeft een eigen achtergrondverhaal. Het hoofddoel is om te verkennen, maar dat lukt in Sunless Sea niet zonder een paar keer, of nogal vaak, dood te gaan.

Sunless Sea is tot 4 maart 17:00 gratis verkrijgbaar via de Epic Games Store.

BRON Epic Games Store

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?