Star Wars: Battlefront 2

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 14 november 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First Person Shooter, Third Person Shooter
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Star Wars: Battlefront 2 gratis via Epic Games

Star Wars Battlefront 2: Celebration Edition wordt een week lang gratis weggeven via de Epic Games Store. De shooter lost daarmee de tactische rogue-lite Crying Suns af als gratis game.

Electronic Arts is sinds vorig jaar april gestopt met het leveren van reguliere updates voor Star Wars: Battlefront 2, maar dat mag de pret niet drukken van het krijgen van een gratis game. De Epic Games Store geeft namelijk tijdelijk Star Wars Battlefront 2: Celebration Edition weg. In Star Wars: Battlefront 2 kan je zowel offline als online de rol van verschillende Star Wars schurken en helden aannemen, zoals Kylo Ren, Rey, Yoda en Darth Maul. De game speelt zich af op verschillende locaties binnen het Star Wars-universum, waaronder Kamino en de Starkiller Base. De Celebration Edition, de versie die de Epic Games Store dus weggeeft, komt met vele accessoires die normaal via in-game aankopen verkrijgbaar zijn. Zo bevat Star Wars Battlefront 2: Celebration Edition onder andere 25 Hero Appearences, meer dan 125 Trooper en Reinforcement Appearances en een scala aan emotes, voice lines en victory poses.

Star Wars Battlefront 2: Celebration Edition is vanaf nu tot en met 21 januari 16:59 gratis te verkrijgen via de Epic Games Store.

BRON Epic Games Store

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?