EA stopt updates Battlefield V en Star Wars Battlefront II

Geplaatst:
Aangepast: 28 april 2020 21:10

EA stopt met het reguliere updaten van Battlefield V en Star Wars: Battlefront II. Dit maakte ze bekend nadat beide games nog één keer een mooie content drop krijgen.

Creative Director Dennis Brännvall geeft aan dat na 25 updates het nu klaar is met Star Wars: Battlefront II. Ze vertellen dat EA haar visie voor die game nu compleet is. De laatste content update neemt de spelers mee naar The Battle on Scarif. Kleinere updates, zoals de ingame challenges, servers en dubbel XP blijven wel gewoon doordraaien. Battlefield V krijgt ook geen content updates meer, op eentje na. Wat we precies kunnen verwachten is nog onduidelijk. We weten wel dat het ontwikkelingsteam achter Battlefield V de update wilt uitgeven in juni.

Battlefield V en Star Wars: Battlefront II zijn beide nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: EA
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars: Battlefront 2

Series

Star Wars

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 november 2017

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord