Star Wars: Battlefront 2

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 14 november 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

EA stopt updates Battlefield V en Star Wars Battlefront II

EA stopt met het reguliere updaten van Battlefield V en Star Wars: Battlefront II. Dit maakte ze bekend nadat beide games nog één keer een mooie content drop krijgen.

Creative Director Dennis Brännvall geeft aan dat na 25 updates het nu klaar is met Star Wars: Battlefront II. Ze vertellen dat EA haar visie voor die game nu compleet is. De laatste content update neemt de spelers mee naar The Battle on Scarif. Kleinere updates, zoals de ingame challenges, servers en dubbel XP blijven wel gewoon doordraaien. Battlefield V krijgt ook geen content updates meer, op eentje na. Wat we precies kunnen verwachten is nog onduidelijk. We weten wel dat het ontwikkelingsteam achter Battlefield V de update wilt uitgeven in juni.

Battlefield V en Star Wars: Battlefront II zijn beide nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON EA

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?