Daemon X Machina

  • Ontwikkelaar Marvelous Interactive
  • Eerste releasedatum 13 september 2019
  • Platformen Pc, Nintendo Switch
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Speel Daemon X Machina gratis op Nintendo Switch

Heb je een Nintendo Switch en wil je graag een nieuwe titel uitproberen? Goed nieuws: Daemon X Machina is binnenkort tijdelijk gratis voor Nintendo Switch Online-leden.

Het gebeurt niet vaak dat Nintendo haar fans in de watten legt met gratis games. Met de Game op Proef-evenementen lijkt de Japanse gamegigant eindelijk wat vrijgeviger te worden. Zo was vorige maand Minecraft Dungeons gratis op de Nintendo Switch en kon ook Two Point Hospital gratis gespeeld worden. Althans, voor een week. Je mag de games namelijk maar een dag of zeven houden. De nieuwste game die zich aan de line-up toevoegt, is Daemon X Machina. Dit actiespel verscheen op de hybride console van Nintendo in 2019 en is behoorlijk onder de radar gebleven. De game ontving een voldoende in Timo's review van Daemon X Machina. Het kan zeker geen kwaad om te testen of deze mech-game wat voor jou is.

Daemon X Machina is vanaf 13 september gratis voor Nintendo Switch Online-leden. Je kunt de game gratis spelen tot 19 september. Vanaf dat moment moet je weer je portemonnee trekken voor de titel.

BRON Nintendo

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?