Two Point Hospital

  • Ontwikkelaar Two Point Studios
  • Eerste releasedatum 30 augustus 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Two Point Hospital gratis op proef met Switch Online

Nintendo Switch Online-leden kunnen binnenkort weer zeven dagen lang een nieuwe titel op proef nemen. Ditmaal is het de beurt aan Two Point Hospital.

Het lijkt erop dat Nintendo momenteel haar onlinedienst een kleine duw aan het geven is. Eerder vandaag werd bekend dat er drie nieuwe SNES-games onderweg zijn naar Nintendo Switch Online. Dat blijkt nu slechts een voorafje te zijn. Het bedrijfssimulatiespel Two Point Hospital vormt het hoofdgerecht. In Two Point Hospital run je een ziekenhuis waar patiënten met de meest absurde ziektes liggen. Het is aan jou om de patiënten te genezen en het ziekenhuis in goede banen te leiden. Met een Nintendo Switch Online-abonnement kun je de veelgeprezen titel zeven dagen lang gratis uitproberen. Ook de Off the Grid-DLC van Two Point Hospital is inbegrepen.

Two Point Hospital is vanaf 28 juli gratis te downloaden voor Nintendo Switch Online-leden. De game is tot 3 augustus speelbaar. Als je daarna verder wilt met spelen, moet je de game aanschaffen.

BRON Nintendo

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?