Downloadnieuws: Sable, Aragami 2 en meer naar Xbox Game Pass

Xbox Game Pass krijgt er binnenkort weer nieuwe games bij. Ditmaal worden er maar liefst dertien games toegevoegd, waaronder Sable en Aragami 2.

Om te beginnen worden er acht games tegelijkertijd toegevoegd op de eerste dag. Je kan straks aan de slag met de handgetekende 2D-platformer Flynn: Son of Crimson, de avonturengame I Am Fish, de skateboardgame SkateBird, de stealth-actiegame Aragami 2, de indiegame Sable, de first-person shooter Lemnis Gate, de JPRG Astria Ascending en de actiegame Unsighted. Voor de fans die er maar niet genoeg van krijgen worden de volgende vijf games ook nog toegevoegd aan Xbox Game Pass: de puzzelgame Superliminal, de avonturengame Lost Words: Beyond the Page, de surivalgame Subnautica: Below Zero, de RPG Tainted Grail: Conquest en de strategiegame Phoenix Point. Alle bovenstaande games zijn beschikbaar op Cloud, console en pc met uitzondering van Tainted Grail: Conquest die enkel beschikbaar is voor de pc, Lemnis Gate en Unsighted voor console en pc en Phoenix Point enkel op console. Ook vorige maand werden grote titels, zoals Skate en Hades toegevoegd aan Xbox Game Pass.

Xbox Game Pass14

Vanaf 15 september komen de eerste nieuwe games naar Xbox Game Pass.

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?