Downloadnieuws: Skate, Hades en meer naar Xbox Game Pass

Xbox Game Pass krijgt er binnenkort weer een handjevol nieuwe games bij. Ditmaal gaat het om Skate, Hades en nog meer games.

Aan de bibliotheek van Xbox Game Pass lijkt geen einde te komen. Daar waar we vorige maand nog games als Flight Simulator en The Ascent op Xbox Game Pass mochten verwelkomen, kunnen we deze maand van nog meer nieuwe games gaan genieten. Vanaf morgen komen er zeven nieuwe titels naar de abonnementsdienst. Het gaat hier dan om de roguelike Curse of the Dead Gods, de trefbalgame Dodgeball Academia, de avonturengame Katamari Damacy Reroll, de puzzelgame Lumines Remastered, de skateboardgames Skate en Skate 3, en de simulatiegame Starmancer. Daar blijft het echter niet bij. Een week later kunnen we namelijk aan de slag met de racegame Art of Rally en de roguelike Hades. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, komt een week later ook nog de bekende Microsoft Solitaire Collection: Premium Edition naar Game Pass.

Xbox Game Pass augustus

Vanaf 5 augustus komen de eerste nieuwe games naar Xbox Game Pass.

BRON Microsoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?