Downloadnieuws: Skate, Hades en meer naar Xbox Game Pass

Geplaatst:

Xbox Game Pass krijgt er binnenkort weer een handjevol nieuwe games bij. Ditmaal gaat het om Skate, Hades en nog meer games.

Aan de bibliotheek van Xbox Game Pass lijkt geen einde te komen. Daar waar we vorige maand nog games als Flight Simulator en The Ascent op Xbox Game Pass mochten verwelkomen, kunnen we deze maand van nog meer nieuwe games gaan genieten. Vanaf morgen komen er zeven nieuwe titels naar de abonnementsdienst. Het gaat hier dan om de roguelike Curse of the Dead Gods, de trefbalgame Dodgeball Academia, de avonturengame Katamari Damacy Reroll, de puzzelgame Lumines Remastered, de skateboardgames Skate en Skate 3, en de simulatiegame Starmancer. Daar blijft het echter niet bij. Een week later kunnen we namelijk aan de slag met de racegame Art of Rally en de roguelike Hades. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, komt een week later ook nog de bekende Microsoft Solitaire Collection: Premium Edition naar Game Pass.

onbekend

Vanaf 5 augustus komen de eerste nieuwe games naar Xbox Game Pass.

Bron: Microsoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord