Knockout City

  • Ontwikkelaar Velan Studios
  • Eerste releasedatum 21 mei 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Actie, Sport
  • Gameliner score

Downloadnieuws: PlayStation-Plus games voor november zijn bekend

De PlayStation-Plus games voor de maand november zijn bekendgemaakt. Deze maand zijn onder andere Knockout City en The Walking Dead: Saints and Sinners gratis te downloaden.

Om te beginnen kunnen spelers het straks tegen elkaar opnemen in een potje trefbal in een brawler-achtige arena. Ik heb het natuurlijk over de game Knockout City die te downloaden is voor zowel de PlayStation 4 als de PlayStation 5. De volgende titel die ook beschikbaar is voor beide consoles is First Class Trouble, een partygame waarin spelers met elkaar en tegen elkaar moeten werken om een ramp te overleven. Spelers moeten uitzoeken wie ze kunnen vertrouwen en wie ze moeten uitschakelen. De derde gratis titel is Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, een hack-and-slash RPG die vorig jaar een remaster heeft gekregen van de oorspronkelijke titel Kingdoms of Amalur: Reckoning die in 2012 is uitgebracht. Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning is downloadbaar voor de PlayStation 4. Daarnaast bracht Sony eerder deze maand naar voren dat PlayStation Plus in november drie PlayStation VR-titels krijgt om de vijfde verjaardag te vieren van PlayStation VR. Eén van deze titels wordt The Walking Dead: Saints and Sinners, een first-person shooter van de gelijknamige horrorserie The Walking Dead. De andere twee VR-titels blijven voor nu nog een verrassing.

The Walking Dead1

De datums dat je de PlayStation Plus-titels voor de maand november kunt downloaden worden nog aangekondigd door Sony. Vergeet ook niet om de PlayStation Plus-games van oktober nog te downloaden.

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?