Downloadnieuws: Claim drie gratis VR-games met PlayStation Plus

Sony heeft een toffe verrassing voor PlayStation Plus-leden in petto. Leden van de service kunnen binnenkort genieten van drie nieuwe VR-games.

Terwijl de PlayStation Plus-games van oktober nog vers in ons geheugen zitten, strooit PlayStation alweer met nieuwe toevoegingen. Vandaag plaatste de Japanse gamegigant namelijk een blogpost waarin ze het vijfjarig bestaan van PlayStation VR vieren. En wie jarig is, trakteert! Binnenkort kunnen PlayStation Plus-leden daarom geheel kosteloos drie VR-games uitpakken. Welke games dat zijn, is op dit moment nog niet duidelijk. Sony vertelt ons om daarvoor de PlayStation Plus-games van november in de gaten te houden. Tevens heeft het bedrijf een lijst met de meest gespeelde VR-games op het platform samengesteld. Deze lijst is hieronder in te zien. Onder andere Resident Evil 7 en Beat Saber behoren tot de winnaars.

PlayStation Plus games VR2

Wanneer de drie gratis VR-games voor PlayStation Plus-leden bekend zijn, lees je dat natuurlijk hier op Gameliner.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?