Downloadnieuws: PlayStation Plus-games voor december zijn bekend

Geplaatst: 25 november 2020 18:36
Aangepast: 27 november 2020 11:53

De PlayStation Plus games voor december zijn bekend. Alle speelbare games zijn inmiddels aangekondigd op het officiële blog van PlayStation.

Ook in de decembermaand, welbekend als de feestmaand, pakt Sony uit met haar games voor de PlayStation Plus-dienst. Deze maand mogen PlayStation-gebruikers aan de slag met Worms Rumble, Just Cause 4 en Rocket Arena. De meest opvallende toevoeging is misschien wel Worms Rumble. Het is namelijk het meest recente deel in de langlopende serie die "intense, real-time, arena-gebaseerde 32 spelers cross-platform gevechten biedt." Met zowel Deathmatch- als Battle Royale-spelmodi, seizoensevenementen, dagelijkse uitdagingen en samenwerkingen met de gemeenschap, biedt deze hectische game voor elk wat wils. In Just Cause 4 treedt je in de schoenen van Rico Rodriguez, in Zuid-Amerika, waar een exotische speeltuin erop wacht om ontdekt te worden. En dan is er nog Rocket Arena; de explosieve online 3v3-shooter vol unieke helden, opvallende raketten en chaotische gevechten.

onbekend

De PlayStation Plus games maken vanaf 1 december tot en met 4 januari deel uit van PlayStation Plus-dienst en zijn speelbaar op zowel PS4 als PS5.

Bron: PlayStation

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord