Check hier alle X019 Londen-content
Yakuza Kiwami
  • ONTWIKKELAAR SEGA
  • EERSTE RELEASEDATUM 29 augustus 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE -

Downloadnieuws: PlayStation Plus-games van november officieel onthuld

De PlayStation Plus-games van november zijn zojuist officieel onthuld door Sony. Begin van deze maand lekte de PlayStation 4-games al uit doordat promotiemateriaal vroegtijdig online werd gezet. Nu is bekendgemaakt dat de games van het lek inderdaad vanaf 6 november te downloaden zijn.

In november kunnen PlayStation 4-bezitters aan de slag met twee topgames. Het gaat om de over-the-top shooter Bulletstorm: Full Clip Edition en de vechtgame Yakuza Kiwami. Naast deze titels verschijnen voor de PlayStation 3 Jackbox Party Pack 2, Arkedo Series en tot slot kun je voor de PlayStation Vita Burly Men At Sea en Roundabout downloaden. Deze games zijn tevens ook speelbaar op de PS4.

Wat vinden jullie van de PlayStation Plus line-up voor de maand november?

BRON PlayStation Blog

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?