Leak: November line-up van PlayStation Plus nu al bekend

Geplaatst:
Aangepast: 5 oktober 2018 09:59

We zitten nog maar aan de start van oktober, maar de PlayStation Plus line-up van november is al bekend. PlayStation gooide voortijdig een afbeelding met daarop twee games online. November lijkt een mooie maand te worden.

Een oplettende gebruiker zag op de officiële site een aparte plus line-up als reclame staan. Zowel Bulletstorm: Full Clip Edition als Yakuza Kiwami moeten volgende maand gratis beschikbaar zijn. Uiteraard is de reclame reeds offline gehaald, maar niet voordat het internet deze te pakken kreeg. Deze maand kunnen we overigens ook lekker gamen. Friday the 13th en Laser League zijn namelijk voor niets binnen te halen!

onbekend

Bron: Eurogamer
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Yakuza Kiwami

Series

Yakuza Kiwami

Uitgever

SEGA

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4

Releasedatum

29 augustus 2017

Ontwikkelaar

SEGA

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord