No Man's Sky
  • ONTWIKKELAAR Hello Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 augustus 2016
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Downloadnieuws: No Man's Sky in juni naar Xbox Game Pass

De bibliotheek van de Xbox Game Pass wordt steeds groter. No Man's Sky komt namelijk in juni naar de Xbox Game Pass.

Vorige week werd al onthuld dat er in juni vier nieuwe games naar de Xbox Game Pass komen. Gisteren werd onthuld dat de bibliotheek er volgende maand nog een game bij krijgt. Deze game is niets minder dan de sci-fi game No Man's Sky. De game, die oorspronkelijk begonnen was als PlayStation exclusive, kwam in 2018 naar de console van Microsoft samen met de grote update Next. Vanaf volgende maand is de game dus ook beschikbaar via de Game Pass voor de Xbox One en de pc. Sean Murray van ontwikkelstudio Hello Games heeft tevens onthuld dat No Man's Sky volgende maand ook op Windows 10 beschikbaar is via de Microsoft Store.

No Mans Sky Game Pass

No Man's Sky is momenteel te spelen op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Vanaf volgende maand komt de game ook naar de Game Pass voor console en pc.

BRON Microsoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?