Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content

Downloadnieuws: Xbox Game Pass games juni bekend

De nieuwe Xbox Game Pass games voor de komende maand zijn bekend en het zijn weer aardig goede games kan ik je vertellen. Dat wordt weer lekker downloaden geblazen.

Als eerste staan Alan Wake en Cities: Skylines op het programma. Alan Wake is een horror videogame over Alan Wake, een thrillerschrijver die de verdwijning van zijn vrouw probeert op te lossen. Met als extra obstakel gebeurtenissen uit zijn vorige boek die tot leven komen, terwijl hij zich niet herinnert dat hij deze geschreven heeft. Cities: Skylines is een bouwsimulatie game, waarin je je eigen stad kunt bouwen en beheren. Als derde game is Minecraft Dungeons beschikbaar. In deze game kun je de dungeons alleen verkennen of met maximaal drie vrienden tegelijkertijd. Er zijn verschillende quests en opdrachten die zich afspelen in de wereld van Minecraft. De laatste game is Plebby Quest: The Crusades. Deze verschijnt alleen voor Xbox Game Pass voor pc, maar wanneer deze uit gaat komen is nog niet duidelijk.

Xbox Game Pass juni 2020

Alan Wake en Cities: Skylines zijn te downloaden vanaf 21 mei, en Minecraft Dungeons vanaf 26 mei.

BRON Xbox

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?