Downloadnieuws: Minecraft komt naar Xbox Game Pass pc

Geplaatst: 17 oktober 2021 15:15

Het is druk in de wereld van Minecraft. Naast de nieuwe updates die werden tentoongesteld tijdens de Minecraft Live-presentatie, krijgen we te horen dat de survivalgame naar Xbox Game Pass voor de pc komt.

Minecraft is al een lange tijd beschikbaar via Xbox Game Pass voor de console, maar nu komt de populaire titel dan eindelijk naar de pc-versie van de Microsoft-service. Het nieuws gaat gepaard met een nieuwe komische trailer. Wat bijzonder is aan de toevoeging van Minecraft aan Xbox Game Pass voor de pc, is het feit dat beide versies van de game naar de service komen. Zowel de Java- als de Bedrock-editie zijn binnenkort beschikbaar. Vanaf 2 november kun je aan de slag met Minecraft via Game Pass voor de pc.

Minecraft is nu beschikbaar voor vrijwel alle moderne platformen.

Bron: Xbox
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft

Series

Minecraft

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

9 mei 2012

Ontwikkelaar

Mojang AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord