Check hier alle PlayStation State of Play content

Minecraft

  • Ontwikkelaar Mojang AB
  • Eerste releasedatum 9 mei 2012
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Avonturen, Open-World, Survival
  • Gameliner score

Datum aangekondigd voor Minecraft Live-presentatie

De datum waarop de Minecraft Live-presentatie dit jaar gaat plaatsvinden is aangekondigd. Mojang maakte het bekend met verschillende trailers.

Elk jaar organiseert Mojang een Minecraft Live om aan fans de laatste ontwikkelingen van de populaire sandbox game te onthullen. Dit jaar wordt het op 16 oktober om zes uur 's avonds onze tijd gehouden. Tijdens de presentatie kunnen mensen ook stemmen op een aantal Minecraft mobs. De mob die de meeste stemmen krijgt van de community wordt ook echt aan de game toegevoegd. Dit jaar kunnen fans kiezen of ze de Glare, Allay of de Copper Gollem in de game willen zien. Alle trailers van MineCraft Live 2021 zijn hieronder te bekijken.

Minecraft is nu beschikbaar op onder andere de pc, Xbox One, PlayStation 4/5, Xbox Series X/S, smartphones en de Nintendo Switch

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?