Downloadnieuws: Flight Simulator, Ascent en meer naar Game Pass

Geplaatst: 21 juli 2021 00:35
Aangepast: 21 juli 2021 03:41

Er staat weer een hele trits games te dringen om zich bij Xbox Games Pass te gaan voegen. Microsoft heeft dit bekendgemaakt in een update voor Xbox Game Pass.

De Xbox Game Pass library wordt lekker up to date gehouden met games. Recent werd bijvoorbeeld ook Limbo al toegevoegd aan Xbox Game Pass en debuteerde de populaire game Hades op Xbox Game Pass. Daar laat Microsoft het echter niet bij zitten, want Game Pass gaat niet met vakantie. Sterker nog, er wordt weer een bulk games toegevoegd aan de service. Zo verschijnen Microsoft Flight Simulator, The Ascent en Cris Tales op Game Pass. Naast die drie games wordt de library aangevuld met nog negen andere games. Het volledige overzicht zie je hieronder.

onbekend

Battlefield V en Cris Tales zijn direct beschikbaar op Xbox Game Pass. De overige games verschijnen later deze maand voor de service van Microsoft.

Bron: Microsoft
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord