Downloadnieuws: Flight Simulator, Ascent en meer naar Game Pass

Er staat weer een hele trits games te dringen om zich bij Xbox Games Pass te gaan voegen. Microsoft heeft dit bekendgemaakt in een update voor Xbox Game Pass.

De Xbox Game Pass library wordt lekker up to date gehouden met games. Recent werd bijvoorbeeld ook Limbo al toegevoegd aan Xbox Game Pass en debuteerde de populaire game Hades op Xbox Game Pass. Daar laat Microsoft het echter niet bij zitten, want Game Pass gaat niet met vakantie. Sterker nog, er wordt weer een bulk games toegevoegd aan de service. Zo verschijnen Microsoft Flight Simulator, The Ascent en Cris Tales op Game Pass. Naast die drie games wordt de library aangevuld met nog negen andere games. Het volledige overzicht zie je hieronder.

Xbox Game Pass13

Battlefield V en Cris Tales zijn direct beschikbaar op Xbox Game Pass. De overige games verschijnen later deze maand voor de service van Microsoft.

BRON Microsoft

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?