Hades

  • Ontwikkelaar Supergiant Games
  • Eerste releasedatum 6 december 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Indie, Dungeon Crawler, Roguelike
  • Gameliner score

Trailer: Hades komt naar Xbox en Game Pass

Het is één van de meest geprezen games van het jaar 2020. Hades maakt een debuut op de Xbox-consoles en komt ook direct naar Xbox Game Pass!

Hades lanceerde vorig jaar voor de Nintendo Switch en pc. De rogue-like game ontving ontzettend sterke reviews en ook onze Jolien speelde de game op ons Twitch-kanaal. Xbox fans hebben lang moeten wachten, maar nu komt Hades toch echt ook naar het ecosysteem van Microsoft. De game lanceert op Xbox Game Pass voor console en pc. Wil je liever de game kopen? Dat kan ook natuurlijk, want er wordt een fysieke versie van Hades uitgebracht voor de liefhebber.

Hades is nu beschikbaar voor de pc en Nintendo Switch. De game is speelbaar op de Xbox vanaf 13 augustus.

BRON E3

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?