Downloadnieuws: Donkey Kong Country slingert naar Nintendo Switch Online

Goed nieuws voor fans van 's werelds bekendste digitale aap. Donkey Kong Country wordt namelijk toegevoegd aan Nintendo Switch Online.

Het is alweer een tijdje geleden dat er nieuwe games zijn toegevoegd aan Nintendo Switch Online. De maand hebben we weer geluk, want er komen weer een aantal nieuwe games naar de abonnementsdienst. Volgende week kunnen we drie nieuwe games verwelkomen. De eerste en gelijk grootste titel is het in 1994 uitgebrachte Donkey Kong Country. De platformer van de SNES is niet de enige game die toegevoegd wordt aan de online dienst. De SNES-titel Natsume Championship Wrestling en de avonturengame The Immortal maken de line-up compleet.

Donkey Kong Country, Natsume Championship Wrestling en The Immortal worden 15 juli toegevoegd aan Nintendo Switch Online.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?