Downloadnieuws: Donkey Kong Country slingert naar Nintendo Switch Online

Geplaatst: 8 juli 2020 09:12

Goed nieuws voor fans van 's werelds bekendste digitale aap. Donkey Kong Country wordt namelijk toegevoegd aan Nintendo Switch Online.

Het is alweer een tijdje geleden dat er nieuwe games zijn toegevoegd aan Nintendo Switch Online. De maand hebben we weer geluk, want er komen weer een aantal nieuwe games naar de abonnementsdienst. Volgende week kunnen we drie nieuwe games verwelkomen. De eerste en gelijk grootste titel is het in 1994 uitgebrachte Donkey Kong Country. De platformer van de SNES is niet de enige game die toegevoegd wordt aan de online dienst. De SNES-titel Natsume Championship Wrestling en de avonturengame The Immortal maken de line-up compleet.

Donkey Kong Country, Natsume Championship Wrestling en The Immortal worden 15 juli toegevoegd aan Nintendo Switch Online.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord