Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content

Downloadnieuws: Nieuwe NES en SNES games voor Switch Online

Nintendo heeft voor deze maand weer een aantal games in de planning staan die de NES en SNES bibliotheken van Nintendo Switch Online gaan aanvullen. Maar of je daarvoor je Switch gaat aanzetten is maar zeer de vraag.

Het verse aanbod bestaat uit drie games voor de SNES en één game voor de NES. Panel de Pon is een soort stack puzzle game, waarbij je moet zien te voorkomen dat je het plafond raakt. Dit doe je door combinaties te maken waarmee je je stapels verkleint. Wild Guns is een western waarin je een grote hoeveelheid aan vijanden een kopje kleiner moet zien te maken. Operation Logic Bomb is een top-down shooter waarin Logan de zware taak krijgt om het Subspace Particle Transfer Project te redden. Voor de NES is het Rygan dat zijn opwachting maakt. In deze side-scroller neem je het met Rygan op tegen de kwaadaardige koning Ligar.

Deze vier games zijn vanaf 20 mei beschikbaar via Nintendo Switch Online.

BRON Nintendo

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?