Downloadnieuws: Nieuwe NES en SNES games voor Switch Online

Geplaatst: 15 mei 2020 13:24
Aangepast: 15 mei 2020 13:24

Nintendo heeft voor deze maand weer een aantal games in de planning staan die de NES en SNES bibliotheken van Nintendo Switch Online gaan aanvullen. Maar of je daarvoor je Switch gaat aanzetten is maar zeer de vraag.

Het verse aanbod bestaat uit drie games voor de SNES en één game voor de NES. Panel de Pon is een soort stack puzzle game, waarbij je moet zien te voorkomen dat je het plafond raakt. Dit doe je door combinaties te maken waarmee je je stapels verkleint. Wild Guns is een western waarin je een grote hoeveelheid aan vijanden een kopje kleiner moet zien te maken. Operation Logic Bomb is een top-down shooter waarin Logan de zware taak krijgt om het Subspace Particle Transfer Project te redden. Voor de NES is het Rygan dat zijn opwachting maakt. In deze side-scroller neem je het met Rygan op tegen de kwaadaardige koning Ligar.

Deze vier games zijn vanaf 20 mei beschikbaar via Nintendo Switch Online.

Bron: Nintendo
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord