Downloadnieuws: De PlayStation Plus games van maart zijn bekend

Geplaatst:
Aangepast: 26 februari 2020 23:24

De maand maart klopt weer op de deur. En we weten wat dat betekent! Vanaf drie maart zijn er weer een maand lang nieuwe titels gratis te downloaden op PlayStation Plus!

De komende maand zijn de titels niet minder dan Shadow of the Colossus en Sonic Forces. Shadow of the Colossus is een game uit 2018. In deze actie-avonturengame moet je de overleden geliefde van Wander weer terug tot leven zien te wekken, aan de hand van een legende die is verteld door een Dormin. Sonic Forces, een game uit 2017, kent nét een andere lijn dan de andere Sonic games. In dit spel is Sonic gevangengenomen door Dr. Robotnik en stel je samen met Knuckles een verzetsgroep samen om Dr. Robotnik tegen te werken. Ook kun je in deze game je eigen character maken.

Beiden games zijn vanaf 3 maart te downloaden op PS Plus. Tot die tijd kun je natuurlijk nog altijd de PlayStation Plus games van februari downloaden. Deze zijn respectievelijk Bioshock: The Collection, De Sims 4 en Firewall: Zero Hour. Waar wacht je nog op? Ga ze downloaden en have fun!

Bron: Playstation
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord