Downloadnieuws: De PlayStation Plus games van maart zijn bekend

De maand maart klopt weer op de deur. En we weten wat dat betekent! Vanaf drie maart zijn er weer een maand lang nieuwe titels gratis te downloaden op PlayStation Plus!

De komende maand zijn de titels niet minder dan Shadow of the Colossus en Sonic Forces. Shadow of the Colossus is een game uit 2018. In deze actie-avonturengame moet je de overleden geliefde van Wander weer terug tot leven zien te wekken, aan de hand van een legende die is verteld door een Dormin. Sonic Forces, een game uit 2017, kent nét een andere lijn dan de andere Sonic games. In dit spel is Sonic gevangengenomen door Dr. Robotnik en stel je samen met Knuckles een verzetsgroep samen om Dr. Robotnik tegen te werken. Ook kun je in deze game je eigen character maken.

Beiden games zijn vanaf 3 maart te downloaden op PS Plus. Tot die tijd kun je natuurlijk nog altijd de PlayStation Plus games van februari downloaden. Deze zijn respectievelijk Bioshock: The Collection, De Sims 4 en Firewall: Zero Hour. Waar wacht je nog op? Ga ze downloaden en have fun!

BRON Playstation

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?